dimarts, 19 d’abril del 2016

Crítica del teatre en anglés

CRÍTICA DEL TEATRE EN ANGLÉS

El dia 18 d´abril del 2016 van fer una actuació al saló d´actes. Aquesta obra va ser d´una altra manera que mai havia experimentat, ja, que va ser represenetada en dos idiomes totalment diferents; en valencià i anglés, degut al fet que tenim com a invitats al institut alumnes d´altres països.

Aquesta representació va tindre coses que m´agradaren, com: el contingut, la confidencia, etc. Els dos actors que actuaven el van fer molt bé, clar que per al meu gust es va fer aborrida. No no em atreia, sempre estaven parlant del mateix i quan feien qualsevol cosa volvien a fer el que feien al principi.
Per altra banda, estava molt bé preparada, no tan sols pels actors, sino per el equip en conjunt; llums, so, decorats...
També tenia una funció didàctica i la veia molt apropiada per a la ocasió.

L´obra es deia "extream lenguage learning", tractava d´un xic (Xavi) que no tenia feina i necessitava aprendre anglés per a poder treballar. Era un dels molts espanyols que tenen un cas extrem per a poder aprendre anglés, aleshores va vore la publicitat d´aquesta academia. Ell anà i va coneixer al seu professor, amb el qual va aprendre anglés fent el que li agradava, cantar i tocar la guitarra. Dins d´esta trama resulta que el professor té unes deudes amb una mafia en la qual deu diners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada